Bereikbaarheid

Ligging

Campus Middenschool
Oorderseweg 8
2180 Ekeren
.(mail)

Telelefoonnummer voor beide campussen:
03 541 01 36

Campus Bovenbouw
Kloosterstraat 82
2180 Ekeren
.(mail)
.(mail)

Telelefoonnummer voor beide campussen:
03 541 01 36

Te voet / met de fiets

Kom je met de fiets naar school, dan kan je op Campus Middenschool enkel binnen langs de Oorderseweg (er is een fietsenstalling voorzien tegenover de school) en op Campus Bovenbouw langs de Kattenberg.

Beide campussen hebben twee ingangen. Op Campus Middenschool kan je binnen langs de Frans Lenaertsstraat en de Oorderseweg. Campus Bovenbouw is te bereiken via de Kattenberg of de Kloosterstraat. Tijdens de schooluren moet je aan de ingang via de Kloosterstraat even aanbellen.

Met de bus

Onze school is vanuit de hele regio gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer van De Lijn.

  • 's Morgens komen de leerlingen met de gewone lijnbussen naar school.
  • Om drukte op de gewone lijndienst te vermijden, legt De Lijn na schooltijd twee extra bussen in: een lijnbus naar Putte en een dubbele lijnbus naar Hoevenen - Stabroek - Berendrecht - Zandvliet. Leerlingen die het laatste lesuur op Campus Middenschool zaten, kunnen opstappen aan het Groot Hagelkruis (tegenover het Ekers Hof). De volgende halte is op Schoonbroek (halte Oorderseweg) voor wie van Campus Bovenbouw komt.
  • Voor de leerlingen die tot 16.30u les hebben vertrekt er na het 9de lesuur nog een bus op Groot Hagelkruis/Schoonbroek naar Hoevenen - Stabroek - Berendrecht - Zandvliet.
  • Ook op woensdagmiddag en tijdens de examenperiodes vertrekken er 2 bussen op Groot Hagelkruis/Schoonbroek: een lijnbus naar Putte en een dubbele lijnbus naar Hoevenen - Stabroek - Berendrecht - Zandvliet.

Al deze en meer informatie is beschikbaar in de Lijnfolders die ook op school beschikbaar zijn. Verdere informatie vind je op www.delijn.be of via 070 220 200.

Waar haal je een abonnement (Buzzy Pazz)?

Je loopt even binnen in je dichtstbijzijnde Lijnwinkel of je vraagt je Buzzy Pazz online aan. Meer informatie over de aanvraagmethodes op de website van De Lijn.

Met de trein

Beide campussen liggen op ongeveer 20 minuten wandelen van het station van Ekeren.

Naar school

Aankomst vanuit Antwerpen

7.51u (stoptrein)

Aankomst vanuit Essen

7.34u (sneltrein)
8.10u (stoptrein)

Naar huis

Vertrek naar Antwerpen

12.35u (sneltrein)
13.10u (stoptrein)
---
16.10u (stoptrein)

Vertrek naar Essen

12.26u (sneltrein)
12.51u (stoptrein)
---
16.26u (sneltrein)
16.51u (stoptrein)

Voor meer informatie en informatie over abonnementen zie www.nmbs.be.